Hondenschool Eemsdelta

Over mij

Mijn naam is Anna de Kuyer en ik woon in Wirdum (Gn). Sinds mei 2020 is Siske in mijn leven, een Zwitserse Witte Herder. Daarvoor heb ik diverse soorten honden gehad en Siske is mijn tweede witte herder. Ik hou van haar om haar temperament, haar wil om te werken, haar alertheid zonder nerveus te zijn, haar kalme energie in huis. Zij laat mij vaak zien welke honden spanning meedragen want zij reageert daar gespannen op. Zo helpt ze me vaak het juiste te doen naar een andere hond en ‘gebruik’ ik haar soms in een cursus. Kortom, een tophond!

Ik heb de opleiding tot Kynologisch Instructeur gevolgd bij Tinley Academie, Detectie bij Argos, een bootcamp Samen in Balans bij Anniek Winters, seminars bij Method K9.
Daarnaast neem ik in mijn werk zo’n 20 jaar studie en werkervaring mee op sociaal maatschappelijk vlak.

Na een aantal jaren voor diverse hondenscholen te hebben gewerkt, wilde ik uiteindelijk mijn eigen plek. Mijn stijl van werken is positief, streng doch rechtvaardig, consequent, spiegelend (naar de baasjes) met een toefje humor. Ik hou van mensen die bereid zijn ook naar zichzelf te kijken en hun begeleiding van hun hond. Het ligt namelijk vaak niet aan de hond wanneer er gedragsproblemen ontstaan. Niet altijd makkelijk voor mensen om onder ogen te zien, maar eenmaal bereid er naar te kijken, lossen veel problemen al gauw op. Geruststellend toch? Maak dan een afspraak met je hond bij Hondenschool Eemsdelta!